Messi se nije pojavio na testiranju, ali je brzo stiglo objašnjenje

Veliki broj novinara ga čekao ispred trening centra

Messi se nije pojavio na testiranju, ali je brzo stiglo objašnjenje

Endin Čaušević

Lionel Messi je jučer objavio da će ostati u Barceloni jer ne želi da ide na sud s ovim klubom.

Messi je htio da napusti Barcelonu i raskine ugovor, ali čelnici kluba nisu pristali na to, te je na kraju odlučio da ostane još jednu sezonu jer ne želi da tuži klub koji mu je toliko dao u životu.

Španski mediji objavili su da će se Messi već u ponedjeljak priključiti pripremama za novu sezonu, ali prije toga mora se testirati na koronavirus kao što je to uradio ostatak tima.

Brojni novinari danas su čekali ispred trening centra Barcelone da se pojavi Messi, ali on na kraju nije došao. Nikome nije bilo jasno zbog čega nema Argentinca i činilo se da je nova saga počela.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Međuti, ubrzo nakon toga došlo je objašnjenje zašto se Messi nije pojavio u klupskim prostorijama. Naime, on je odlučio da testiranje obavi u svom domu, a ukoliko sve bude kako treba u ponedjeljak će se pojaviti na treningu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi