Pariška bruka prema najvećem svih vremena!

Nevjerovatna situacija

Pariška bruka prema najvećem svih vremena!

Esmer Oštraković

U toku je utakmica između PSG- a i Ajaccioa, a nakon nešto više od 50 minuta igre domaći tim ima prednost od 3:0 i jasno je da će ostvariti pobjedu.

Nakon 22. minute igre Ruiz je postigao gol koji je doveo njegovu ekipu u vodstvo protiv današnjeg protivnika.

Samo deset minuta kasnije bilo je 2:0. Hakimi je ovaj put postigao gol i već tada je bilo gotovo sigurno da PSG ostvaruje pobjedu na ovom susretu.

Drugo poluvrijeme započelo je golom Mbappea u 47. minuti nakon asistencije Ektikea, a do kraja utakmice ima vremena za još neki gol.

Ipak, jako ružne scene viđene su na terenu kada je Messi krenuo da izvede korner, a sve su priredili domaći navijači.

Oglasi

Žestoko su vrijeđali Messija i zviždali mu, ali je naravno najbolji svih vremena sve to podnio sa osmijehom na licu.

Nije ovo prvi put da se ovakve stvari dešavaju Messiju, a sve je počelo odlaskom Messija bez dozvole u Saudijsku Arabiju.

Ultrasi prvaka Francuske poručili su Messiju da slobodno može da ide iz kluba, te su odlučili da na neodređeno vrijeme uopšte ne dolaze na stadion i ne bodre svoj klub.

Na još većem udaru se našao Neymar. Navijači PSG-a organizovali su protest u sjedištu grupe, nakon čega su otišli do Neymarove kuće, gdje su psovali Brazilca i tražili od njega da napusti Park prinčeva.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Čine sve kako bi dvojici Južnoamerikanaca pokazali da više nisu poželjni u klubu i želja im je da ga napuste, uprkos tome što su glavne zvijezde.

Jasno, i oni su mnogo razočarani jer su s njima očekivali da će osvojiti Ligu prvaka, ali to je i dalje samo nedosanjani san i pitanje je do kada će to biti tako.

Top Komentari

Joe17
Ja naslova hahahahahahaha ?????
8 0
f0restinho
Al u qrcu glupi ostrakovicu, zasluzio je messi dosao i unistio psg samo 2 titule u 2 godine hahaha
6 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi