Messi: Ne biste me trebali pitati o Ronaldu

Argentinca ne zanima Cristiano

Messi: Ne biste me trebali pitati o Ronaldu

Edmir Škorić

Nogometna javnost bruji posljednjih dana o Cristianu Ronaldu i to zbog toga što je planetarno popularni Portugalac izjavio da je nesretan.

Dogodilo se to u nedjelju navečer, kada je izostalo slavlje Ronalda kod postignuta dva pogotka. Nije ih slavio, a kasnije je novinarima otkrio da nije sretan i da je to razlog zbog čega je bez emocija ispratio 149. i 150. gol za Kraljeve.

 

Nije još uvijek poznato je li Ronaldo uzrujan zbog trenutnog ugovora, što nije osvojio nagradu za najboljeg igrača Evrope, ili pak nečeg t rećeg. Čak su novinari od Lionela Messija zatražili mišljenje o ovom "problemu".

 

"Ne moram odgovarati na ovakva pitanja. Ne biste me trebali pitati o Cristianu. To nema nikakve veze sa mnom, tako da ne bih trebao da dajem odgovore na takva pitanja", rekao je Messi. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

 

Inače, Ronaldo je u Real stigago iz Manchester Unitea 2009. godine, a ugovor sa španskim prvakom veže ga do 2015. godine. Ni u Realu još uvijek nisu otkrili zbog čega je Ronaldo tužan. On je sada, kako je sam rekao, fokusiran na dvije utakmice Portugala u kvalifikacijama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.