Messi nikad nije bio otvoreniji: Odlazak? Ne pada mi napamet!
Foto - EPA

Argentinac imao zanimljiv intervju

Messi nikad nije bio otvoreniji: Odlazak? Ne pada mi napamet!

M. Šljivak

Lionel Messi dao je zanimljiv intervju za španski magazin Mundo Deportivo.

Argentinac je govorio o mnogim zanimljvim stvarima, a još jednom je ponovio da nema namjeru napuštati Barcelonu, sve dok ga klub želi u svojim redovima.

"Ne pada mi napamet da napustim Barcelonu. Ako me klub želi ovdje, naravno da ću ostati. Želim ponovo osvojiti Ligu prvaka i nastavljati osvajati trofeje u prvenstvu", jasno je rekao Messi.

Argentinac se osvrnuo i na kaznu za Manchester City, koji je izbačen iz Evrope u naredne dvije sezone i kažnjen je s 30 miliona eura zbog kršenja financijskog fair playa.

"Iznenadilo me je to jer niko nije očekivao da će iko dobiti takvu kažnju Znam da je PSG platio kaznu i ne znam šta se dalje dešavalo. Bit će čudno da tim s takvim igračima i s takvim ulaganjima ne igra Ligu prvaka. Vjerovatno bi mogli neki igrači i otići. Liga prvaka je veoma atraktivna i bezveze je ako ne igrate tamo".

Govorio je Messi i o ovogodišnjoj Ligi prvaka s osvrtom na prethodne godine i nevjerovatne poraze od Liverpoola i Rome.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ne mogu to još uvijek objasniti, posebno ne Liverpool. Roma se dešava samo jednom, iznenade vas, ali ako se desi ponovo naredne godine, to je neobjašnjivo", istakao je Messi i za kraj je komentarisao Ligu prvaka ove sezone.

"Svi rivali su zaista teški. PSG je izgubio u Dortmundu, Liverpool u Madridu od Atletica. Moje mišljenje je da su Liverpool, Juventus, PSG i Real Madrid glavni favoriti", rekao je argentinski čarobnjak za Mundo Deportivo.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Samo_Realan
Roma je igrala timski, a ne ko vi messitalonci, Barca ovisi o Messiju, da nema njeg Barca bi bila *****a
4 1
barcaforever
Volim Barcu i navijam stvarno ali mislim da ove sezone neće ništa da osvoje, možda čak budu imali priliku da osvoje la ligu, Messi bi trebao da ode u drugi klub, nije zbog Ronalda da bi bio bolji nego jednostavno mislim da sa Barcelonom neće da osvoji ništa, svi se oslanjaju na njega kao da je on samo bitan, ustvari sve je timska igra i on čak kad igra najbolje za tim, ostali ne daju doprinos, Barca treba mijenjati stil igre, lopta treba da ide brže a ne da kruži oko šesnaest metara stalno, danas se svaki tim zna braniti protiv njih, znaju kakve su im mane i prednosti...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti