Messi: Očekuje nas revanš na kultnom stadionu i još ništa nije gotovo

Argentinac nakon meča

Messi: Očekuje nas revanš na kultnom stadionu i još ništa nije gotovo

Endin Čaušević

Lionel Messi večeras je još jednom pokazao zbog čega je jedan od najboljih igrača svih vremena.

Argentinac je odigrao fantastičan meč u pobjedi Barcelone protiv Liverpoola sa 3:0, a Messi je mrežu Redsa zatresao u dva navrata. Posebno impresivan gol bio je za 3:0 jer je pokazao da je doktor za slobodnjake.

Nakon utakmice Messi je izjavio da je ovo jako dobar rezultat, ali da je jasno da još uvijek nije ništa gotovo jer ih čeka utakmica na kultnom stadionu.

"Pobjeda s 3:0 je jako dobar rezultat. Još ništa nije gotovo, jer nas čeka utakmica na kultnom stadionu i mi ćemo morati dati sve od sebe da prođemo u finale. Međutim, zadovoljni smo. Bili smo superiorni u prvom poluvremenu, ali oni su vršili jači presing u nastavku. Znali smo da Liverpool želi postići gol, ali sjajno smo se nosili s njima te smo postigli još dva gola."

Osvrnuo se i na zvižduke navijača za Philippea Coutinha kada je Brazilac izlazio iz igre, te sjajan gol iz slobodnog udarca.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Sada nije vrijeme da se zviždi bilo kome. Coutinho nije zaslužio zvižduke i to je jako jako ružno što navijači rade. Sada moramo biti ujedinjeni i ići zajedno naprijed ako želimo završiti ovu sezonu na pravi način."

"Istina je da je moj slobodnjak fantastičan. Želio sam postići gol iz slobodnog udarca i imao sam sreće da to i ostvarim. Jako sam sretan".

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

barcaforever
Dosta od tebe včrs , ipak si ti 5 . igrač svijeta ...tebi ne trebaju zlatne lopte niti da budeš najbolji, najbolji si timski igrač i mislim da Barca neće nikad imati više ovakvog igrača ...
12 0
payron
normalno da ce tako reci kad se sjeti Rome sav se najezi
1 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi