Messi odgovorio Obami i njegovim kćerkama

Hoće li im ispuniti želju?

Messi odgovorio Obami i njegovim kćerkama

Predsjednik SAD-a Barack Obama tokom posjete Buenos Ariesu otkrio je da su njegove kćerke izrazile želju da upoznaju Lionela Messija.

U domu Baracka Obama veoma omiljen je Lionel Messi. Svojim čarolijama na terenu Argentinac je zaludio i Obamine kćerke koje su tražile od oca da organizira zajedničko upoznavanje, a nakon toga oglasio se i sam Messi. 

"Bio sam iznenađen time što je rekao, ali ja bih bio jako ponosan da dođe do upoznavanja s njim i njegovom porodicom. Znam da je komplicirano takvo što organizovati i očekivati, a možda je to izgovorio i samo zato što je u Argentini. Ne znam, ali me ugodno iznenadilo", izjavio je Messi.

Messi nije osoba koju može upoznati bilo ko, a jasno je da bi pola svijeta stalo u red da samo nakratko popriča sa zvijezdom Barcelone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi