Messi odgovorio: Shvatio sam šta je Dybala htio reći

Demantovao medije

Messi odgovorio: Shvatio sam šta je Dybala htio reći

Endin Čaušević

Velika prašina digla se u Argentini nakon što je Jorge Sampaoli objavio spisak za prijateljske utakmice protiv Italije i Španije na kojem se nisu našli Mauro Icardi i Paulo Dybala.

Sampaoli je izjavio da igrači s ovog spiska će najvjerovatnije igrati na Mundijalu u Rusiji što znači da na ovom velikom takmičenju nećemo gledati Dybalu i Icardija. Mediji u Argentini optužili su Lionela Messija da je on kriv zbog čega ovaj dvojac nema mjesto u ekipi Gaučosa.

Messi rijetko komentariše ovakve špekulacije, ali sada je bio primoran da se oglasi. Kapiten selekciej Argentine demantovao je navode medija da je on krivac što Icardi i Dybala nemaju mjesto u ekipi, te poručio da je u veoma dobrim odnosima s igračem Juventusa.

"Paulo i ja smo razgovarali i istina je ono što je rekao da igramo na skoro istim pozicijama što se klubova tiče. Ipak, u reprezentaciji nije tako i to se pokazalo na nekoliko prethodnih utakmica. Razumio sam ga šta je htio reći i tu je sve jasno. Nije istina da smo u lošim odnosima", rekao je Messi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije