Messi poslao jasnu poruku novajlijama u ekipi

Nije bio oduševljen

Messi poslao jasnu poruku novajlijama u ekipi

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone jučer su na domaćem terenu odigrali utakmicu bez golova protiv Getafea u okviru 23. kola španske La Lige.

Katalonski klub je tako neočekivano ostao do pobjede i bilo je jasno da je ovo jedna od lošijih predstava Barcelone u ovoj sezoni. Prema pisanju španskih medija uzbudljivo je bilo i nakon utakmice, a u centru pažnje bio je Lionel Messi.

Kako piše Don Balon, Messi je bio vidno ljut nakon utakmice na saigrača Ousmanea Dembelea koji ga nije oduševio igrom kada je ušao na teren. Argentinac je bio nezadovoljan što je Dembele pokazao sebičnost nekoliko puta, te da to nije odlika igrača Barce.

No, to nije bilo sve jer je Messi odlučio nakon meča da porazgovara sa debitantom u La Ligi, Yerryjem Minom. Navodno, Messi je poručio Mini da se ne može ponašati kao da ima previše samopouzdanja jer mu to neće donijeti ništa dobro.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi