Messi predstavljen na Parku Prinčeva, navijači u transu

Ludnica u Parizu

Messi predstavljen na Parku Prinčeva, navijači u transu

Edmir Škorić

Lionel Messi je večeras zvanično predstavljen pariškoj publici.

PSG je ugostio Strasbourg i vodi s 3:0 na poluvremenu, a prije početka utakmice Messi je izašao na teren Parka Prinčeva kako bi ga pozdravili navijače i on njih.

Nastala je prava ludnica nakon što je jedan od najboljih igrača svih vremena istrčao na teren.

Messi će debitovati već u narednom kolu, a navijači PSG-a s nestrpljenjem čekaju da zaigra u dresu njihovog tima.

No, do tada uživaju u čarolijama, Icardija, Mbappea i ostalih zvijezda...

[twitter]https://twitter.com/TheEuropeanLad/status/1426608526105972740[/twitter]

Oglasi

Pochettino otkrio kada će Messi debitovati za PSG

Lionel Messi je izazvao tektonski poremećaj u svijetu fudbala, nakon što je iz Barcelone prešao u redove PSG-a.

Argentinski čarobnjak je postao član Parižana početkom ove sedmice, a ugovor sa svojim novim klubom potpisao je u trajanju od dvije godine uz mogućnost proženja na još jednu.

"Nestrpljiv sam da započnem novo poglavlje svoje karijere u Parizu", rekao je Leo Messi nakon što je parafirao svoj ugovor.

Njegovim dolaskom klub sa Parka Prinčeva kompletirao je udarni napad kojeg čine Messi, Mbappe i Neymar i tako su postali ubjedljivo prvi favorit za osvajanje Lige prvaka i francuske Ligue 1.

Nakon što je potpisao za PSG mnogi su se zapitali kada bi on mogao debitovati za ovaj klub. Mauricio Pocchetino je čini je otklonio dilemu.

"Naš izazov sada je osigurati da svi igrači formiraju tim sposoban za izazove koji su pred njim. Želimo se pobrinuti da ovaj tim postane jaka jedinica. Kada bi mogli vidjeti Lea Messija na djelu? Ovo mu je tek drugi dan treninga nakon mjesec dana otkako je odigrao posljednju utakmicu na Copa America. Ići ćemo korak po korak, upoznati se i omogućiti mu da se osjeća dobro i ugodno kako bi mogao debitovati tek kad bude potpuno spreman", rekao je trener Parižana.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

PSG će ovog vikenda, tačnije večeras igrati protiv Strasbourga, a sasvim je izvjesno da Messi večeras neće biti u kombinaciji za ovaj meč.

Do odlaska na reprezentativnu pauzu PSG će igrati protiv Bresta i Reimsa. Da li će Argentinac u jednom od ta dva meča debitovati za svoj novi klub ostaje da se vidi.

Top Komentari

Red
Opet neće osvojiti LP
6 0
realno_govoreci
Kako se vidi na covjeku da mu je promjena sredine dobro dosla.20 godina u jedno klubu,previse
4 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti