Pa da li je moguće? PSG dovodi još jednu zvijezdu ovog ljeta

Ne misle stati

Pa da li je moguće? PSG dovodi još jednu zvijezdu ovog ljeta

Edmir Škorić

Čelnici PSG-a napravili su strašan tim i odradili spektakularan ljetni prijelazni rok, no čini se da neće stati na tome.

Posljednji u nizu velikih pojačanja ja Lionel Messi, koji je stigao besplatno iz Barcelone. Prethodno su kao slobodni igrači dovedeni Gianlugi Donnarumma iz Milana, Sergio Ramos iz Real Madrida, te Georgini Wijnaldum iz Liverpoola, dok je od Intera otkupljen Achraf Hakimi.

Uzimajući u obzir da od ranije u kadru trener Pochettino ima Di Mariju, Mbappea, Neymara, Icardija, Marquinhosa, Verrattija, suvišno je trošiti riječi o tome kako je formiran paklen tim koji može svakoga da dobije.

No, PSG radi na novim pojačanjima. Parižani naime pokušavaju dovesti Kalidoua Koulibalyja iz Napolija. Ovog je stopera pokušavao kupiti Manchester United, ali ga je Napoli ranije odbijao prodati.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

S obzirom na povredu Ramosa, koji bi mogao pauzirati i dva mjeseca, PSG je krenuo u potragu za još jednim defanzivcem.

Top Komentari

King_Kenny
...kako je moguce da oni sa ovoliko preplacenih zvijezda ne krse nikakav finansijski fair play i salary cap???
6 0
dinass
Samo su Hakimija platili ostalo sve besplatno dobili ali sa velikim platama.
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi