Messi: Protiv Osasune smo uspjeli u svemu

"Niko nije pričao o ovom meču, već o El Clasicu"

Messi: Protiv Osasune smo uspjeli u svemu

A. Haznadarević

Visoka pobjeda od 5:1 protiv Osasune, Lionelu Messiju je donijela novi rekord, nakon što je čudesni Argentinac zabio čak četiri pogotka, te tako došao do svoje 11. uzastopne utakmice u kojoj je zabio minimalno jedan pogodak.

Ipak, smiren kao i uvijek Messi je istakao da meč koji je u sjeni velikog El Clasica uopšte nije bio lagan, ali da su ga on i njegovi saigrači odradili na pravi način:

 

"Iako smo pobijedili 5-1 moram priznati da u najavi ove utakmice nama igračima nije bilo lako. Svi već pričaju o Real Madridu u srijedu, samo se govori o toj utakmici, a rijetki su spominjali ovaj ogled sa Osasunom. Takve utakmice uopće nisu lake", smatra Messi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

 

"Ponavljam, iako se uopće nije pričalo o Osasuni, mislim da smo taj ispit odradili na pravi način. Izašli smo na travnjak tačno znajući što moramo napraviti i što godinama radimo. Uspjeli smo u svemu, odigrali kako treba i pobijedili", zaključio je strijelac čak 33 pogotka u ovoj sezoni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.