Messija izviždali navijači PSG-a, on im gospodski 'odgovorio' nakon završetka utakmice

Argentinac razočaran

Messija izviždali navijači PSG-a, on im gospodski 'odgovorio' nakon završetka utakmice

E. Škorić

Lionela Messija danas su prije početka utakmice PSG - Rennes (0:2) izviždali domaći navijači na stadionu Park prinčeva.

Iako je jedan od najboljih svih vremena, razmaženi navijači francuskog velikana Messija su "počastili" salvom zvižduka nakon što je spiker izgovorio njegovo ime i prezime na predstavljanju igrača prije samog početka utakmice.

Messi je uz Kyliana Mbappea dobio zvižduke, iako je primijećeno da su pojedini skandirali njegovo ime, ali stiče se dojam da su prevladali zviždzuci svih onih koji su na ovaj način htjeli da "kazne" Argentinca nezadovoljni činjenicom da im je klub ispao već u osmini finala Lige prvaka.

Messi je imao lošu utakmicu, kompletna ekipa PSG-a je razočarala, pa je Rennes slavio sa 2:0 na kraju. Unatoč porazu, PSG je i dalje na +9 u odnosu na drugoplasirani Lens i moralo bi da se dogodi čudo da neko drugi bude prvak Francuske.

Na kraju današnje utakmice su gotovo svi igrači PSG-a ostali na terenu pozdraviti navijače, na neki se način izviniti za poraz i lošu partiju.

Lionel Messi je ipak radije otišao direktno u svlačionicu, piše Marca, što je naravno bio na neki način njegov odgovor za prethodne zvižduke.

Messiju su kroz karijeru rijetko zviždali i protivnički navijači, a kamoli kluba u kojem igra. Sigurno da mu nije bilo svejedno zbog onoga što se dogodilo danas u Parizu, ali nema sumnje da će isti ti brzo sve da zaborave.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Bit će dovoljno da Messi postigne neki spektakularan gol i da ponovo skandiraju njegovo ime.

Argentinac je bio svjetski heroj u Kataru kada je osvojio Svjetsko prvenstvo, a uz to je izabran i za najboljeg igrača turnira. No, rano ispadanje iz Lige prvaka svakako je nešto čemu se ni on sam nije nadao, ali Bayern je ipak bio prekrupan zalogaj za Svece.

Top Komentari

Ronald4
Šta napisa jadan ne bio?
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi