PSG ne zna šta ga je snašlo: Zabio gol na Parku prinčeva pa im se i "narugao"
PSG na putu da upiše novi poraz.

Kalimuendo za 0:2

PSG ne zna šta ga je snašlo: Zabio gol na Parku prinčeva pa im se i "narugao"

E. Ganibegović

U ovim momentima igra se utakmica 28. kola francuske Ligue 1 između PSG-a i Rennesa, a gosti vode s 0:2.

Igrala se 23. minuta kada je poništen gol Kyliana Mbappea, da bi gosti stigli do vodstva preko Toko Ekambija u 45. minuti.

Očekivalo se da će PSG zaigrati furioznije u nastavku, no upravo suprotno - odmah su primili još jedan pogodak.

Jednu grešku igrača PSG-a iskoristili su gosti i u nekoliko poteza napravili mat poziciju za Donnarummu na golu domaćina.

Ugochukwu je bio u ulozi asistenta, a Kalimuendo je postigao pogodak za 0:2 koji možete pogledati ovdje.

Na početku proslave ovog pogotka, 21-godišnji francuski napadač stigao se nekome i narugati.

Oglasi

Galtier je reagovao dvostrukom izmjenom. Sanches i Ekitike su ušli umjesto Bernata i Ruiza, a ranije je Zaire-Emery zamijenio Pembelea.

PSG nakon Mundijala u Kataru nije na očekivanom nivou, no u Ligue 1 imaju dobru prednost i bez obzira na sve trebali bi ostati prvaci Francuske.

Na tabeli uživo imaju 66 bodova, devet više od Lensa i deset više i utakmicu više od Marseillea našeg Seada Kolašinca.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Podsjetimo, ponovo su ispali u osmini finala Lige prvaka, ovaj put od Bayerna, te voljni momenat i motiv u ovom trenutku sigurno nisu na najvišem nivou.

Namučio se PSG dosta i u prethodnom kolu kada je do pobjede na gostovanju kod Bresta (1:2) stigao tek u 90. minuti preko Mbappea. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi