Messi, Ronaldo ili Van Dijk? Eto'o dao odgovor koji niko nije očekivao i otišao svojim putem

Kamerunac stigao na svečanost

Messi, Ronaldo ili Van Dijk? Eto'o dao odgovor koji niko nije očekivao i otišao svojim putem

Večeras se u Milanu dodjeljuju FIFA-ine "The Best" nagrade, a na svečanost je već stigao veliki broj dobro poznatih lica iz svijeta fudbala.

Međuti njima je i legendarni kamerunac Samuel Eto'o, a on je, tek što je stigao, dospio u centar pažnje - ne zbog svog šarenog odijela.

Naime, u konkurenciji za najboljeg igrača godine su Lionel Messi, Cristiano Ronaldi i Virgil van Dijk, a Eto'o je od novinarke dobio pitanje o njegovom favoritu za priznanje.

Međutim, Kamerunac nije odabrao nikoga od "ponuđenih", već je poručio sljedeće i otišao svojim putem:

"Za mene su najbolji Mohamed Salah i Sadio Mane, ali oni nisu tu".

Top Komentari

MirzaBarucic
Kamerunac ne voli Messija jer ga je isti svojom igrom otjerao iz Barselone.
4 5
makke07
Volimo svi messia i ronalnda ali realno nisu trebali bit u užem izboru ,nista nisu uradili prošle godine osim ruke stavljani na bok i gledali u ekran veliki.
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi