"Mane je već mjesecima isfrustriran zbog Salaha"
(Foto: EPA)

Jamie Carragher tvrdi

"Mane je već mjesecima isfrustriran zbog Salaha"

M. Šljivak

Veliku pažnju engleske, ali i evropske javnosti, privukao je detalj sa utakmice Liverpool - Burnley.

Senegalac Sadio Mane bio je itekako isfrustiran zbog činjenice da mu Mohamed Salah nije želio dodati loptu, pa je po izlasku iz igre bio veoma bijesan.

Saigrači su ga nakon svega smirivali, a sudeći prema riječima legende Redsa Jamieja Carraghera, Mane je već mjesecima frustiran zbg Salaha.

"Nema šanse da je Mane izgubio glavu samo zbog činjenice da nije dobio nekoliko lopti u duelu protiv Burnleyja. Njegova frustracija se kupila mjesecima i samo je negdje moralo eksplodirati", tvrdi Carragher.

Također, primijetio je i zanimljiv detalj na utakmici Lige prvaka protiv Napolija.

"Ironično, osjećam da je Mane bio suviše nesebičan protiv Napolija. Pokušavao je dodavati Salahu čak i kad je akciju trebao završavati sam", dodao je Carragher.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Mane i Salah su prošle sezone podijelili nagradu za najboljeg strijelca Premiershipa skupa sa napadačem Arsenala Pierrom-Emerickom Aubameyangom.

I ove sezone su poprilično izjednačeni. Obojica su zabila po četiri gola, a Salah ima asistenciju više u odnosu na Manea 2-1.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti