"Messi se ne bi uklopio u moj tim, zbog naših vrijednosti i onoga što predstavljamo"

Trener Real Sociedada zna da je Messi sjajan igrač, ali...

"Messi se ne bi uklopio u moj tim, zbog naših vrijednosti i onoga što predstavljamo"

Lionel Messi i dalje igra na vrhunskom nivou i još uvijek je san svakog trenera. Ili barem većine.

Bez Messija se mučila na startu sezone i Barcelona, ali su problemi sa povredom su sada iza njega, pa navijači katalonskog velikana mogu odahnuti.

Dok su u Barceloni jedva čekali da se omaleni Argentinac vrati u pogon, trener drugog španskog prvoligaša, Real Sociedada, smatra da se Messi u njegovu ekipu ne bi dobro uklopio.

"On se ne bi uklopio sa našim vrijednostima i onime što smo mi u Real Sociedadu", poručio je Imanol Alguacil.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Međutim, on je nevjerovatan igrač i radi fantastične stvari... Ali vrijednosti poput poniznosti, skromnosti, normalnosti - ti veliki igrači ih nemaju. Vođenje ekipe sa Messijem bi mi zadalo glavobolje, iako bih više pobjeđivao", izjavio je Alguacil.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi