Messi sinoć nije došao u Zurich, ali je svojim potezom oduševio javnost

Maksimalno ispoštovao ceremoniju

Messi sinoć nije došao u Zurich, ali je svojim potezom oduševio javnost

E. Čaušević

FIFA je sinoć održala ceremoniju The Best na kojoj je Robert Lewandowski izabran za najboljeg igrača svijeta.

Prije mjesec dana Lewandowski nije bio najbolji u izboru France Footballa i tada je Zlatna lopta otišla u ruke Lionela Messija, ali ovaj put na FIFA-inom izboru poljski napadač je bio daleko ispred svih.

Mnogi su poručili da je na ovaj način koliko-toliko zadovoljena pravda jer je Lewandowski zaslužio da osvoji i Zlatnu loptu, ali se nažalost to nije desilo.

Na dodjeli nagrade The Best koja je održana sinoć u Zurichu na kraju nije bilo Loonela Messija, ali i brojnih drugih sportista koji su otkazali dolazak zbog situacije s koronavirusom.

Messi se tek oporavio od korone i punom parom radi kako bi se što prije vratio na teren. Ipak, napadač PSG-a oduševio je fanove jer je maksimalno ispoštovao FIFA-inu dodjelu nagrade za najboljeg igrača svijeta.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Argentinac je više od sat vremena bio na online video linku iz svog doma i pratio je sve što se dešava u Zurichu, te je na kraju čestitao Lewandowskom na osvojenoj nagradi.

Messi je znao da ovaj put neće osvojiti nagradu, ali je svejedno odlučio da sjedi ispred svog iPoda i ispoštuje Lewandowskog i FIFA-u što je mnoge oduševilo.

Top Komentari

emanuelmacron
ma ****s poljaka,Mesi je broj jedan pa tama se i setko po terenu,za njeg dvojicu moras odvojit, vec visak,nemora ni trcat ato i radi
1 5
Sars33
Trebo si ostat kuci kad je bila dodjela Zlatne lopte... pljujete Ronalda sto nije doso pljujte sad Mesija sto nije dosao... koja picketina, kaze odusevio, ma da da... znao je on da ce to uzet Lewa zato nije doso. Mrs bem i tebe i onu 7. Zlatnu loptu. Lessi zna kakva je Fifa, nije to France Football
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi