Messi spreman za večerašnji meč protiv Celte

Argentinac se vratio u ekipu

Messi spreman za večerašnji meč protiv Celte

Trener Barcelone Luis Enrique saopštio je spisak igrača za večerašnji meč protv Celte, a ne njemu se našao i Leo Messi, koji se na teren vraća nakon kraće pauze zbog zdravstvenih problema.

Argentinac je u petak odradio samostalni trening, dok je ostatak tima bio na poštedi. Večerašnja utakmica na Camp Nou počinje u 20:30 sati.

Na spisku se nalaze Ter Stegen, Bravo, Pique, Rakitić, Sergio, Alves, Arda Turan, Iniesta, Suarez, Messi, Neymar Jr, Mascherano, Munir, Jordi Alba, Sergi Roberto, Aleix Vidal, Vermaelen i Mathieu, dok su Masip, Douglas, Bartra, Sandro i Adriano izostavljeni za ovaj duel.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Barcelona je trenutno prva na tabeli Primera lige sa bodom više od drugoplasiranog Reala, ali i sa dva meča manje. Celta se smjestila na 7. mjesto i nalazi se u zoni klubova koji konkurišu za nastup u Ligi Evrope.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi