13

Komentari (13)

Dino_2000
Još samo da liči na muškarca,da ima makar 160 visinu gdje mu bi kraj,ovako brate kratak je ko februar.
MirzaBarucic
On i ovakav profesor u fudbalu za 'grmalje', hahahaha. Ja glupe izjave u p.m.
F_C_Bracelona_
Al je i hladan ko februar.
LOLLOL
Ima troje zdrave lijepe djece i prirodnu ljepotu od žene koja je s njim od prije nego što je postao poznat. Zamisli koliko si jadan s takvim komentarom.
miropero
Place of birth: Rosario, Argentina Full name: Lionel Andrés Messi Cuccittini Date of birth: 24 June 1987 (age 31) Height: 1.70 m (5 ft 7 in)
Alkma
Gledao sam Roberta Badzu,Bebata ,Romarija,Del Piera,Batistutu,Rivalda,Anrija, Zidana,Ronaldinja... i svu ostalu klapu ali niko nije bolji od Messija
Śmeker007
Hahahaha ako tako mislis onda se rokni odmah najbolje za sve :)
VelaHavle
Messi je NAJVECI genije, igrac, covjek koji je sutao fudbalsku loptu... a vi.da imate obraza - vise nikad ne biste objavili clanak gdje neki Penaldov saigrac njega proglasava za najboljeg na svijetu... dame i gospodo, budimo zahvalni sto zivimo u eri najboljeg svih vremena.. LEO MESSI
Śmeker007
Najbolji koji nije ni Copa Americu osvojio s repkom, a da ne pricamo SP itd hahahahaha P.S. Ni po visini nije najveci, a da ne pricamo o fudbalu :)
MirzaBarucic
Je li Penaldo igrao ovaj vikend?
MirzaBarucic
Samo slijepac ne vidi da je Messi najbolji svih vremena. GENIJE
Alkma
Naj bolji svih vremena definitivno
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.