Messi: U Minhenu će biti teško, Bayern je kod kuće najjači

Odlučio pobjednika

Messi: U Minhenu će biti teško, Bayern je kod kuće najjači

Edmir Škorić

Lionel Messi obilježio je jučerašnji polufinalni susret Lige prvaka između Barcelone i Bayerna.

Bayern se dobro držao na Nou Campu nekih 76-77 minuta, a onda se pojavio Lionel Messi i pogodio. Jednom, pa drugi put.  

Do kraja je Neymar dotukao Bavarce i Barcelona je na pragu berlinskog finala.

“Radovao sam se mnogo jer sam bi oduševljen zbog gola i zbog njegovog značenja u ovom meču. Ranije smo imali susrete u kojima smo stvarali šanse, ali jednostavno nismo mogli da damo gol”, kazao je Messi.

Messi je asistirao Neymaru za treći pogodak. 

“Bio je ovo jako kompliovan meč. Ipak, radi se o polufinalu Lige prvaka i Bayern je ekipa sa velikim igračima. Oni isto tako vole da drže loptu u nogama. Igramo dosta slično. Sve je bilo lakše nakon što smo dali prvi gol”, dodao je Argentinac.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

“Idemo u Minhen sa dobrim rezultatom, ali tamo će biti jako teško. Bayern je posebno jak kada igra kući”, istakao je messi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.