Messi, Xavi i Puyol produžuju vjernost Barceloni

Argentinac potpisuje do 2018. godine

Messi, Xavi i Puyol produžuju vjernost Barceloni

Barcelona je dogovorila produženje ugovora sa svojom najvećom zvijezdom Lionelom Messijem. Messi će tako na Camp Nou ostati do 2018. godine.

Messijev ugovor trajao je do 30. juna 2016, a novi će trajati do istog dana, ali 2018. godine. Osim sa Messijem Barsa je ugovore produžila i sa Xavijem i Carlesom Puyolom. Tako će veznjak i defanzivac kluba iz Katalonije dres Barcelone nositi do 2016. godine. 

 

Puyolu je ugovor isticao na ljeto 2013. godine, a novi će trajati do 30. juna 2016. godine. Puyol je ranije izjavio kako bi volio u Barceloni igrati do 40. godine života. Uprava je najavila da će Xavi vijernost klubu produžiti do 2016. godine. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.