Messi zabrinuo navijače Barcelone

Još uvijek se nije oglasio

Messi zabrinuo navijače Barcelone

Endin Čaušević

Španski mediji objavili su danas da Lionel Messi ne želi produžiti svoj ugovor s Barcelonom.

Nakon što se pojavila informacija da Messi ne želi produžiti ugovor nastala je prava panika među navijačima Barcelone. Večeras se oglasio i katalonski klub koji je sve ovo demantovao, ali navijači ove ekipe i dalje se zabrinuti.

Naime, najveća briga za navijače Barcelone je šutnja Lionela Messija jer se Argentinac još uvijek nije oglasio. Messi nije demantovao ni potvrdio špekulacije da ne želi produžiti svoj ugovor sa katalonskom ekipom.

Sadašnji ugovor Messija ističe na ljeto 2018. godine, a poznato je da pregovori oko novog ugovora traju već nekoliko mjeseci. Ipak, navijači Barcelone nadaju se da će Messi ostati u Barci do kraja svoje karijere.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi