Nevjerica u Barceloni zbog odluke Messija

Marca otkriva detalje

Nevjerica u Barceloni zbog odluke Messija

Naslovnu stranu španskog sportskog lista 'Marca' krasi Lionel Messi. 

Marca je plasirala informaciju da je Lionel Messi odbio da produži ugovor sa Barcelonom, a navodno čelnicima kluba je rekao 'ne' u julu ove godine zbog problema koje je nakon neplaćanja poreza imao sa sudskim procesom. 

U skladu s tim, Messi želi da mu istekne ugovor sa Barcelonom za dvije godine i da onda odluči o nastavku karijere. 

 "Ne znam što će se dogoditi u budućnosti, ali pokušavam objasniti Messiju da je Barcelona najbolji klub na svijetu", kazao je prvi čovjek kluba Josep Maria Bartomeu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U posljednjem izdanju španske Marce se također navodi da su rukovodstvu Barcelone odluku o odbijanju ugovora prenijeli Messijev otac i njegovi pravni savjetnici. U klubu su, kako piše, odluku prihvatili 'očekivano šokirani'. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi