Messi zna koga treba Barca dovesti ako propadne transfer Coutinha

Imaju nekoliko opcija

Messi zna koga treba Barca dovesti ako propadne transfer Coutinha

E. Čaušević, foto: EPA

Sportska javnost u Evropi sigurna je da će Philippe Coutinho u narednih nekoliko dana napustiti Liverpool i svoju karijeru nastaviti u Barceloni.

Naime, glavni razlog za to dao je Nike koji je "slučajno" objavio na svojoj stranici da je Coutinho novi igrač Barce i da će se uskoro moći kupiti i njegov dres. No, poučeni iskustvom ljetos još uvijek ne treba žuriti pred rudu dok neko zvanično ne potvrdi ove informacije.

Mundo Deportivo prenosi da su u Barceloni već spremni na sve ishode i da imaju rezervnu opciju ukoliko se Redsi predomisle za Coutinha. Navodno, u tim opcijama pomogao je i Lionel Messi koji je poručio čelnicima da dovetu Leona Goretzku iz Schalkea ako Coutinho ostane na Anfieldu.

Očito je Messi spreman ponovo da se razočara oko Coutinhove sage, pa ovaj put ne želi ništa da Barca prepusti slučaju. Kataloncima je potrebno pojačanje u ofanzivi, a ukoliko to ne bude Coutinho prema svemu sudeći bit će Goretzka.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi