Messija danas svi proganjaju zbog izjave koju je dao prošle godine: Šta je to obećao Argentinac?

Nije ispunio obećanje

Messija danas svi proganjaju zbog izjave koju je dao prošle godine: Šta je to obećao Argentinac?

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone sinoć su doživjeli šokantan poraz od Liverpoola (4:0) čime su se oprostili od Lige prvaka za ovu sezonu.

Barcelona je u prvoj utakmici slavila s 3:0, ali su u revanšu uspjeli sve da upropaste. Redsi su odigrali fantastičnu utakmicu i na kraju zasluženo slavili s 4:0 i plasirali se u finale ovog takmičenja.

Na udaru kritika nakon dugo vremena našao se i Lionel Messi koji je sinoć izgledao jednostavno bespomoćno. Messi je bio junak prve utakmice, ali u drugom meču jednostavno nije mogao ništa sam da uradi protiv Redsa.

Mnogi španski mediji danas su se prisjetili njegove izjave pred početak ove sezone kada je obećao navijačima da će vratiti trofej Lige prvaka na Camp Nou, ali očito je da od toga na kraju neće biti ništa.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Znam šta znači biti kapiten ovog kluba. Mislim da ove godine imamo ekipu koja može uraditi dosta toga. Prošla sezona je bila dobra jer smo osvojili La Ligu i Kup Kralja, ali imamo nezavršenih poslova u Ligi prvaka. Obećati ću vam danas da ćemo uraditi sve što možemo i da ćemo vratiti trofej Lige prvaka na Camp Nou", rekao je ljetos Lionel Messi.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije