Messijev otac: Ne mogu ga zamisliti da napušta Nou Camp

"Moj sin neće nikada napustiti Barcu"

Messijev otac: Ne mogu ga zamisliti da napušta Nou Camp

Edmir Škorić

Otac Lionela Messija, Jorge Messi, tvrdi da će njegov sin do kraja karijere ostati u Barceloni.

Messi, koji obara rekord za rekordom, trenutno ima ugovor do ljeta 2016. godine s Kataloncima, ali navijači i svi u klubu nemaju potrebe da se brinu, obzirom da je otac genijalca iz Rosarija potvrdio da njegov sin zauvijek ostaje na Nou Campu.

 

"Ne mogu ga zamisliti da napušta Barcelonu. To je jednostavno nezamislivo", rekao je Jorge, dodavši:

 

"Ovdje se osjeća sjajno i uvijek govori kako želi do kraja karijere dao stane u Kataloniji koja ga je primila kao svog."

 

Nedavno su britanske kladionice izbacile ponudu na kojima ste se mogli kladiti na odlazak Messija iz Barcelone, odnosno njegov prelazak u Premiership. Koeficijent da pređe u Englesku je iznosio 1.67, a 4.00 da će ostati u Barci.

 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Prošle nedjelje je Messi prestigao slavnog Nijemca Gerda Mullera po broju postignutih golova u jednoj kalendarskoj godini. Muller je postigao 85, Messi pogodak više, a ima igrati još tri utakmice do kraja 2012. godine.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.