Messijevi sinovi u centru pažnje na dodjeli Zlatne kopačke

Thiago i Mateo ponovo briljirali

Messijevi sinovi u centru pažnje na dodjeli Zlatne kopačke

E. Čaušević

Lionel Messi po šesti put u svojoj karijeri osvojio je Zlatnu kopačku čime je postao rekorder u svijetu fudbala.

Niko prije njega nije uspio da osvoji šest Zlatnih kopački što dovoljno govori o Messijevoj dominaciji u prethodnih desetak godina. Argentinac je prošle sezone u La Ligi postigao 36 golova i došao do Zlatne kopačke, a iza njega završio je Kylian Mbappe koji je dao tri gola manje.

Messiju je danas uručena Zlatna kopačka, a na ceremoniji bili su njegovi sinovi Thiago i Mateo koji su ponovo ukrali pozornost. Oni su se pojavili na pozornici sa svojim ocem i sve oduševili.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi