Verratti: Razmišljao sam da potpišem za Barcelonu
Verratti je na kraju ipak odlučio da ostane u PSG-u

Italijan je bio na pragu odlaska na Camp Nou 2016. godine

Verratti: Razmišljao sam da potpišem za Barcelonu

S. Pašalić

Marco Verratti od 2012. godine igra u dresu PSG-a nakon što je za 12 miliona eura stigao iz Pescare.

Italijan je od tada upisao 288 nastupa za klub iz Pariza i postigao je 8 golova, a nekoliko puta tokom posljednjih godina se pisalo o njegovom eventualnom odlasku.

Verratti je sada otkrio da je razmišljao da prihvati ponudu Barcelone s kojom se dovodio u vezu 2016. godine, ali do transfera nikada nije došlo.

"Barcelona mi je predložila nešto drugo i bilo je normalno da razmislim neko vrijeme", rekao je Verratti RMC Sport i L'Equipe.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Verratti je imao dosta problema sa životom u Parizu, a najviše su tome pridonijeli mediji.

"Nogometaš ne živi svoj život drugačije od drugih. Mogu izaći kao i svaka druga osoba. Ako imam slobodan dan, tada izlazim, ali bio je period kada sam svaki put kada sam napustio kuću bio prepoznat, tako da se to vrtjelo kao 'Marco Verratti izlazi svake večeri'. To nije slučaj.", dodao je igrač PSG-a.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi