Mesut Ozil dobio nemoralnu ponudu

Ovo neće moći lako da dobije

Mesut Ozil dobio nemoralnu ponudu

Edmir Škorić

Njemački internacionalac Mesut Ozil još uvijek je u Arsenalu, ali londonski klub ga se pokušava odavno riješiti.

Ozila ugovor s Topnicima veže do narednog ljeta, no ima astronomska primanja na Emiratesu i stoga bi u klubu najradije da ga se riješe.

Ranije se povezivao s nekoliko klubova, a bivši igrač Werdera i Real Madrida sada se povezuje sa slavnim timom iz Saudijske Arabije.

Naime, Al Nasser je klub koji je Ozilu ponudio 16,8 miliona eura po sezoni i Nijemac turskih korijena sada će da razmotri istu. Liga sama po sebi nije atraktivna, daleko od toga, ali Ozil ima priliku da napuni bankovne račune do vrha u finišu karijere.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Istina, ima 31 godinu i još nekoliko sezona pred sobom, ali ako novac bude imao ulogum onda će Ozil itekako da razmisli o ponudi Saudijaca.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Arnel925
Kakav je kritičan igrač najbolje bi mu bilo da ode u Saudisk Arabiju. To je njegov nivo.
6 6
green_dragon
Svirajte vi qurcu......jos on moze drzati casove ovim veznjacima u PL kako se pasovi dijele
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi