Poruka od četiri riječi: Niko Francuze nije dotukao kao što je to uradio Ozil

Bivši njemački veznjak je bio na tribinama

Poruka od četiri riječi: Niko Francuze nije dotukao kao što je to uradio Ozil

Admin Čaušević

Mesut Ozil je završnicu Svjetskog prvenstva ispratio uživo sa stadiona te je bio među sretnicima koji su imali uživo priliku da gledaju najspektakularnije finale u historiji Mundijala, a poslije utakmice poslao je otrovnu strijelicu poraženom.

Argentina je konačno uspjela. Konačno je uspio i Lionel Messi. Gaučosi su po treći put najbolji na svijetu i tako će biti najkraće do 2026. godine kada se igra naredno Svjetsko prvenstvo.

U nezaboravnom meču punom drame južnoamerička reprezentacije je poslije 3:3 i 120 minuta velike borbe boljim izvođenjem penala savladala Franucusku.

Nakon što je utakmica završena Ozil je imao jasan i kratak komentar na finale. Radi se o poruci od četiri riječi koja se jasno odnosi na Trikolore.

"Nema Benzyija, nema zabave", poručio je njemački veznjak turskog porijekla čime je jasno aludirao na izostanak Karima Benzeme.

Kako što je poznato Benzema se povrijedio uoči starta Mundijala, da bi se u međuvremenu oporavio, ali Didider Deschamps nije odlučio da ga vrati u tim što je izazvalo dosta napetosti u francuskoj javnosti.

Osvajač Zlatne lopt je dobio i direktan poziv od predsjednika Francuske Emmanuela Macrona da doputuje u Katar na finale, ali se zahvalio na pozivnici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi