Mesut Ozil konačno objasnio zašto nije pristao na smanjenje plate

Ponudio jednostavan odgovor

Mesut Ozil konačno objasnio zašto nije pristao na smanjenje plate

E. Oštraković

Mesut Ozil, nakon povratka fudbala u novim uslovima, nije upisao niti jedan nastup u dresu Arsenala, te se sve više govori kako ga se Arteta želi riješiti.

Ozil ima dosta veliku platu u Arsenalu, te je to jedan od glavnih razloga zašto svi žele da ode, osim naravno njegovih loših igara.

Ovaj nogometaš je konačno otkrio i zašto je bio jedan od rijetkih koji nakon pojave pandemije koronavirusa nije pristao na smanjenje plate.

"Nismo dobili dovoljno detalja. Samo su nam rekli da moramo donijeti odluku. To nije bilo fer, posebno za mlade igrače i ja sam to odbio. Jasno mi je da nisam jedini igrač koji je to uradio, ali samo moje ime se pojavilo i stvarno mi nije jasno zašto je to tako", rekoa je Ozil.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navijači su bili posebno ljuti jer se Ozilu plaća velika sedmična plata, a u tim trenucima se iz kluba otjeralo čak 55 radnika.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi