Mesut Ozil: Ostajem u Arsenalu do 2021. godine

Potvrdio da ostaje u Arsenalu

Mesut Ozil: Ostajem u Arsenalu do 2021. godine

E. Oštraković

Mesut Ozil skoro da nema nikakvu minutažu u ovoj sezoni u dresu Arsenala.

Naravno, obzirom na to da ne igra mnogo, ali i da ga navijači pretjerano i ne vole, zbog manjka borbenosti na terenu, odmah se počelo špekulisati da će Nijemac napustiti Arsenal.

Ipak, od toga neće biti ništa, a to je potvrdio upravo Ozil i to Davidu Ornsteinu, novinaru koji donosi samo provjerene informacije kada je riječ o Arsenalu.

"Znam da postoje ponude, ali ja ostajem u Arsenalu sve do kraja 2021. godine. Vrijedno radim i treniram kako bi vratio svoje mjesto u timu. Naravno da poštujem Emeryja i njegovu selekciju igrača, ali uvijek kada odigramo loše protiv većih ekipa, nekako sam ja kriv", rekao je Mesut Ozil.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi