Metalac zaustavio Zvezdu

Jelen Super liga, 19 . kolo

Metalac zaustavio Zvezdu

Adnan Beganović

U 19. kolu Jelen Super lige vodeća Crvena zvezda upisala je tek drugi poraz u ovoj sezoni.. Metalac je u triler završnici uspio pobijediti "crveno-bele" (2:1).

Sve vrijedno pomena u ovom susretu dešavalo se u drugom dijelu. U 53. minuti Miljković je doveo Metalac u vodstvo, da bi minut prije kraja susreta Bogdanović iz jedanaesterca poravnao na 1:1, a u sudijskoj nadoknadi vremena Simović je pogodio za pobjedu Metalca.

Vojvodina je u 19. kolu gostovala kod Smedereva, te doživjela još jedan poraz. Koban za popularnu Vošu bio je Živković koji je u 72. minuti postigao jedini pogodak na utakmici.

Trećeplasirani Spartak na domaćem terenu nije uspio pobijediti Javor (0:0), dok je OFK Beorad u Kruševcu svladao domaći Napredak. Strijelci za OFK Beograd bili su Marković u 12 i Beljić u 79. minuti, dok je jedini pogodak za Napredak postigao Jon u 23. minuti susreta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.