Metalleghe bez Smajića protiv Čelika

Oslabljeni na otvaranju sezone

Metalleghe bez Smajića protiv Čelika

Nogometaši Metalleghea u subotu će na Bilinom polju upisati svoj debitantski nastup u Premijer ligi naše zemlje. Kraljevi iz Jajca vjeruju da neće razočarati te se nadaju pozitivnom rezultatom koji bi im dao vjetar u leđa za naredne utakmice.

Metalleghe je u generalci protiv Željezničara (1:1) na Grbavici pokazao da ima veoma kvalitetnu ekipu, a proitv Čelika će ipak nastupiti oslabljeni. Naime, njihov vezista Sulejman Smajić, strijelac pogotka protiv Želje,  neće nastupati zbog crvenog kartona zarađenog u predposljednjem kolu prošle sezone kada je još bio član Olimpica.

Danas će Jajčani na svom Mračaju odigrati prijateljski susret protiv bugojanske Iskre, člana Druge lige FBiH grupa Zapad, a tim menadžer Nermin Bašić u ovom će susretu pružiti šansu igračima koji nisu imali pretjerano veliku minutažu u pripremnom periodu.

Potražite više informacija na temu WWin liga BiH:


Nakon Čelika, Metalleghe BSI će na Piroti ugostiti ekipu Krupe, također novog premijerligaša naše zemlje. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi