Metalleghe ispao, ali Fejzić ostaje u Premijer ligi BiH

Pregovori završeni

Metalleghe ispao, ali Fejzić ostaje u Premijer ligi BiH

Krupa na Vrbasu konkurenciju na golmanskoj poziciji u prvom timu pojačat će sa Nevresom Fejzićem. 

Iako je Fejzićev dojučerašnji klub Metalleghe BSI ispao u niži rang, ovaj iskusni golman je ponio epitet jednog od najboljih čuvara mreže u ligi i svojim bravuroznim intervencijama je iz kola u kolo oduševljavao bh. javnost. 

Po odlasku iz Jajca za Fejzićeve usluge je interes pokazalo nekoliko klubova, ali čini se da će sljedeća destinacija u njegovoj karijeri biti Krupa. To je, uostalom, potvrdio i trener ovog mladog premijerligaša Slobodan Starčević. 

"Razgovarali smo sa Fejzićem i mislim da smo se uspjeli dogovoriti. On bi trebao postati naš novi član", kazao je za SportSport.ba Starčević, ne skrivajući kako bi u Krupu mogao doći i Mladen Veselinović. 

"Veselinović ima ponude većih klubova, ali razgovori u svakom slučaju postoje i zainteresovani smo da ga dovedemo u svoje redove." 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjećanja radi, Fejzić je osim Metalleghea nastupao i za Radnik iz Hadžića, te NK Travnik, a ove sezone je upisao 31 nastup.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi