Stoper Krupe za SportSport.ba

Vukotić: Sa Željom nemam nikakvog kontakta

S. Mlaćo

Večeras je u hotelu Hils u Sarajevu održana manifestacija "Kristalnih 11" u kojoj su u organizaciji Sindikata profesionalnih fudbalera izabrani najbolji pojedinci minule sezone BH Telecom Premijer lige BiH.

Svoje mjesto u idealnih jedanaest minule sezone BH Telecom Premijer lige zauzeo je i stoper Krupe Aleksandar Vukotić, koji je sjajnim igrama jedan od najzaslužnijih za četvrto mjesto tima iz okolice Banja Luke.

"Ova nagrada je dokaz da sam nešto dobro radio prethodnih godinu dana i obaveza da radim još bolje u narednom periodu. Veliku zaslugu za to imaju moji saigrači, Uprava kluba i treneri koji su svojim radom i zalaganjem postigli dobre rezultate", kazao je Vukotić za SportSport.ba.

Ovaj 21-godišnjak smatra da je Sindikat profesionalnih fudbalera prava stvar za bh. nogomet.

"Sigurno da Sindikat radi pravu stvar na čelu sa predsjednikom i imaju potpunu podršku od svih klubova. Kamo sreće da nemaju puno posla, ali nažalost takva je situacija u fudbalu u BiH. Nadam se da će riješiti sve više problema", dodao je Vukotić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Trenutno se nalazi na odmoru, a sa Krupom će prema svemu sudeći započeti pripreme. Sjajne igre ne prolaze nezapaženo pa se Vukotić već odavno spominje kao novo pojačanje Željezničara, ali od toga prema svemu sudeći neće biti ništa.

"Danas sam došao iz Srbije, a nakon odmora se vraćam u Krupu i sjest ću sa predsjednikom. Sa Željom nemam nikakvog kontakta, tako da ćemo vidjeti šta i kako. Sve te stvari van terena prepuštam predsjedniku u kojeg imam potpuno povjerenje", dodao je na kraju razgovora Aleksandar Vukotić, stoper FK Krupa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi