Metalleghe na Mračaju nadigralo Iskru

Sigurna pobjeda Jajčana

Metalleghe na Mračaju nadigralo Iskru

Samir Mlaćo

Nogometaši Metalleghea u generalci pred početak nove sezone Premijer lige naše zemlje jučer su na svom Mračaju sa 3:1 savladali Iskru iz Bugojna, člana Druge lige FBiH grupa Zapad.

Trener Nermin Bašić u ovom susretu pružio je priliku igračima koji baš i nisu imali veliku minutažu u pripremnim utakmica, a oni su je iskoristili na najbolji mogući način.

Pogađali su za Metalleghe u prvom poluvremenu Rašić, Nikić i Jakupović, dok je Iskra u drugom poluvremenu postigla jedan pogodak, a on je bio djelo Istoka Kambera na asistenciju mladog Eldara Omerinovića.

NK Metalleghe BSI : NK Iskra Bugojno 3:1 (3:0)

Stadion Mračaj. Gledalaca 100. Sudije: Alen Velić, Adis Duraković i Almir Bašić (svi iz Bugojna).

NK Metalleghe BSI: Plakalo, Rašić, Goloman, Danilović, F. Fejzić, Sakan, Radulović, Nikić, Pljevljak, Jakupović i Zeba. Još su igrali: Opardija, Krak, Aščić i Kudić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NK Iskra: Peco, Sijamija, Čurić, A. Omerinović, Pihura, Nebić, Ivković, Bešagić, Kamber, Aščerić, Mujkić. Još su igrali: Kaltak, Filan, Tanković, Šijak, Hajdarević, E.Omerinović, Fuka. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi