Metalleghe upisao remi sa Imotskim, u subotu sa Bosnom

Vidović jedini strijelac

Metalleghe upisao remi sa Imotskim, u subotu sa Bosnom

Samir Mlaćo

Nogometaši Metalleghea na pripremama u Čitluku danas su odigrali prijateljski susret protiv hrvatskog drugoligaša Imotskog, a na kraju je završeno 1:1.

Jedini strijelac za Jajčane bio je Antonio Vidović koji je u redove bh. premijerligaša stigao u zimskom prelaznom roku iz federalnog prvoligaša Orašja.

Metalleghe BSI je današnji meč počeo u sastavu: Kuzmić, Jovanović, Savinović, Deak, Sarić, Zeba, Grković, Beganović, Durak, Vidović, Aletić. Još su igrali: Pervić, Benović, Kovač, Karađuz, Stakić, Rašić, Jakupović, Jozić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Jajčani su prije par dana savladali HNK Čapljina sa minimalnih 1:0, a strijelac jedinog pogotka bio je Sulejman Smajić. U subotu će izabranici Mate Neretljaka odmjeriti snage sa Bosnom iz Visokog, a zatim i krenuti put kući. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi