Pogodak Smajića za pobjedu Metalleghea nad Čapljinom

Jajčani slavili pobjedu

Pogodak Smajića za pobjedu Metalleghea nad Čapljinom

Samir Mlaćo

U mjestu Krehin Gradac kod Čitluka danas su snage odmjerili NK Metalleghe BSI i Čapljina, a Jajčani su slavili sa minimalnih 1:0.

Jedini pogodak na susretu viđen je u prvom poluvremenu kada Sulejman Smajić matira golmana Čapljine iz drugog pokušaja. Naime, golman Čapljinaca prvo je odbranio jedanaesterac Smajiću, ali je ovaj iskusni nogometaš odbijenu loptu pospremio u mrežu federalnog prvoligaša.

U drugom poluvremenu po veoma teškom terenu nije bilo pogodaka. 

Treba istaći da je za Jajčane danas nastupao i novajlija Dino Deak, koji dolazi iz hrvatskog niželigaša Neretvanca.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za Metalleghe BSI  susret su počeli: Fejzić, Rašić, Jovanović, Jozić, Šarić, Zeba, Aletić, Beganović, Smajić, Kovač, Grković. Još su igrali:Fejzić. Franić, Deak, Savinović, Benović, Karađuz, Stakić, Vidović, Aščić, Dilberović, Jakupović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi