Metalleghe zadnja provjera Borca pred nastavak sezone

Crveno-plavi sitno broje

Metalleghe zadnja provjera Borca pred nastavak sezone

Fudbaleri Borca vrijedno treniraju i “sitno” broje do nastavka šampionata u Premijer ligi BiH.

Već u nedjelju na programu je generalna proba pred novu etapu u prvenstvu. Protivnik Borcu na pomoćnom terenu Gradskog stadiona biće ekipa Metalleghea iz Jajca, koja se takmiči u Prvoj ligi Federacije BiH.

"Dobro smo radili do sada. Imali smo odlične uslove u Medulinu, a i vrijeme nas je poslužilo. Sad ćemo vidjeti šta smo uradili i kako smo se spremili. Pozivam navijače da dođu i nadam se da će biti zadovoljni viđenim", rekao je Borčev vezista Mladen Veselinović.

Borac će u preostala četiri kola pokušati da izbori plasman među šest najboljih ekipa u ligi. Crveno – plavi nastavak šampionata otvaraju u Bijeljini protiv Radnika.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Jako je bitna ta utakmica u Bijeljini. Ako tu ostvarimo trijumf, mislim da ćemo dobiti dodatni elan da i u naredna tri meča budemo na nivou i ostvarimo cilj", optimista je Veselinović.

Generalna proba pred početak prvenstva u kojoj Borac dočekuje Metalleghe, na pomoćnom terenu Gradskog stadiona na programu je u nedjelju u 13.00 časova.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi