Metalsi: Želimo pobjedu u Banja Luci

Fudbaler Mladosti

Metalsi: Želimo pobjedu u Banja Luci

E. Škulj

U derbiju trećeg kola BH Telecom Premijer lige BIH u nedjelju na Gradskom stadionu u Banja Luci snage će odmjeriti banjalučki Borac i dobojska Mladost. Oba tima su na maksimalnom učinku iz prva dva susreta i sigurno je kako su prijatno iznenadili bh fudbalsku javnost. 

Nakon pobjeda protiv Viteza i Željezničara u taboru Mladosti su oprezni pred gostovanje u Banja Luci.

"Borac i mi smo na najbolji mogući način otvorili sezonu. Nema sumnje da nas očekuje teška utakmica. Vjerujem da su dobro analizirali naše igre, ali i mi smo njih. Sigurno je kako ne putujemo na izlet u Banja Luku i vjerujem da će publika koja dođe u velikom broju na Gradski stadion gledati zanimljiv meč", rekao je Edis Mulalić u najavi susreta sa Borcem.

Abdelaziz Metalsi koji je do početka Premijer lige i susreta sa Vitezom i Željom bio nepoznanica za ljubitelje domaćeg fudbala se pokazao kao pun pogodak Uprave Mladosti koja ga dovela pred početak sezone. Zajedno sa kapitenom Isakovićem, te Čomorom i Karahmetom čini bedem pred golom mladog golmana Velića.

"Pobjedama u prva dva kola na startu sezone smo sebi ostavili visoko ljestvicu. Sigurno nas sada gledaju sa mnogo više respekta. Nama je cilj da nastavimo sa dobrim partijama i u narednom periodu i želimo pobjedu i protiv Borca", rekao je Metalsi u izjavi za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Susret u Banja Luci će propustiti Milivoje Lazić budući da se nije dovoljno oporavio od povrede koju je zadobio na startu utakmice protiv Željezničara.

Susret između Borca i Mladosti na rasporedu je u nedjelju 06.08.2017. godine u 20 sati na Gradskom stadionu u Banja Luci.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi