Metličić u Ciudad Realu do ljeta 2012.

Produžena saradnja za još dvije godine

Metličić u Ciudad Realu do ljeta 2012.

Adnan Beganović

Hrvatski rukometaš Petar Metličić produžio je za još dvije godine ugovor sa svojim klubom Ciudad Realom, tako da će ovaj sjajni igrač dres španjolskog kluba nositi do ljeta 2012. godine.

Metličić je u Ciudad Real došao 2005. godine i sa ovim klubom osvojio je sve što se može osvojiti, a igrama u ovoj sezoni hrvatski internacionalac pokazao je da iako na leđima ima 34 godina, još uvijek nije za penzije.

"Veoma sam sretan što ostajem u klubu iz prostog razloga, zato što nema boljeg kluba od ovog. Ne vidim razlog zašto bih otišao odavde", rekao je Metličić nakon potpisivanja novog ugovora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti