Meyer odbio produžiti ugovor sa Schalkeom
Foto: EPA

Traže ga Liverpool, Tottenham...

Meyer odbio produžiti ugovor sa Schalkeom

Najtalentovaniji fudbaler Schalkea Max Meyer je posljednjim potezom razočarao navijače kluba iz Gelsenkirchena.

Ovaj 21-godišnjak je odbio potpisati novi ugovor sa Schalkeom, uz komentar da su njegove šanse da i naredne sezone igra u Bundesligi 50-50.

"Dobio sam ponudu da produžim ugovor, ali u razgovoru sa svojim menadžerom smo odlučili da je odbijemo", poručio je Meyer, kojeg aktuelni ugovor za Schalke veže do ljeta 2018. godine.

S obzirom da Meyer ulazi u posljednju godinu ugovora, teško je očekivati da ga Schalke može dobro prodati i sve su prilike da će se ovom klubu desiti još jedna greška, jer je nedavno slična situacija bila i sa našim Seadom Kolašincem.

Interes za Meyera su pokazali neki engleski klubovi poput Liverpoola i Tottenhama, a spominjalo se i da ga želi Bayern.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi