MI Mersin: Bh. fudbaleri savladali Makedoniju za 5. mjesto

MI Mersin: Bh. fudbaleri savladali Makedoniju za 5. mjesto

Adnan Beganović

Mediteranska fudbalska reprezentacija osvojila je 5. mjesto na Mediteranskim igrama u Mersinu. Naime, u utakmici za 5. mjesto naši mladi fudbaleri su nadigrali Makedoniju (4:2).

Naši mladi fudbaleri pobjedom su okončali takmičenje na Mediteranskim igrama u Mersinu. U duelu sa Makedonijom slavili su sa 4:2, a do pobjede su stigli u posljednjim momentima susreta.

Sjajno su mladi bosanskohercegovački fudbaleri otvorili susret i već u 11. minuti su stigli do vodstva. S minimalnom prednošću Bosne i Hercegovine se otišlo na odmor, da bi početkom drugog dijela Makedonci stigli do preokreta.

Za samo dva minuta postigli su isto toliko golova, ali prednost nisu dugo uspjeli sačivati jer naš tim u 54. minuti dolazi do izjednačenja.

I kada se očekivao kraj, bosanskohercegovački fudbaleri postižu dva gola, prvi u 88., a drugi u 89. minuti, za trijumf od 4:2.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.