Musemić nakon pobjede nad Radnikom

"Mi u Krupi igramo u 14 sati, a oni možda u 20"

Samir Mlaćo

Sarajevo je danas ponovo slavilo na svom Koševu protiv Radnika (3:1) te ostalo na dva boda zaostatka za trećeplasiranim Širokim Brijegom. Strijelac za bordo tim bio je dva puta Krste Velkoski koji je danas pružio sjajnu partiju, te jednom Rahmanović.

Husref Musemić nakon meča mogao je biti zadovoljan viđenim.

"Teška utakmica iako smo imali rezultat 2:0. Nakon primljenog pogotka imali smo mnogo problema, te mislim da smo prvo poluvrijeme odigrali bolje nego drugo. Neću da izdvajam nekog igrača posebno, ali sam upozoravao igrače da ako primimo pogodak da ćemo imati problema", kazao je Musemić.

"Mi moramo gledati sebe i da osvojimo što više bodova, a kako će Široki igrati ja to ne znam. Šansi imamo, Široki Brijeg sada ide Zrinjskom, a ja apelujem da se zadnja tri kola igraju u isto vrijeme, jer sam čuo da se samo zadnja dva igraju u isto vrijeme. Na taj način ćemo sve sumnje otklonuti, a mislim da je i proišle godine bilo tako. Nije isto da mi u Krupi igramo u 14 sati, a ovi u 20 sati. Ako je moguće naravno", dodao je Musemić.

U narednom susretu Sarajevu će biti bez Rahmanovića i Sarića koji su danas dobili svoj treći žuti karton.

"Sarić je dobio bezveze žuti karton, ovaj je ustao nakon tri sekunde, kao i Rahmanović. Šta je tu je, igrat će neko drugi", dodao je na kraju press konferencije Musemić.

Sarajevo u narednom kolu dočekuje gostuje Krupi. Taj meč se igra u subotu u 14 sati.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

vranjes23
Sta se bunis,kad će Krupa sa juniorima istrcati
3 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi