Miccoli će ispoštovati ugovor s Palermom

Nakon izjava da se vraća u Lisabon

Miccoli će ispoštovati ugovor s Palermom

Edmir Škorić

U portugalskoj Benfici proveo je dvije sezone i sada je član italijanskog Palerma. Unatoč raznim špekulacijama da će se vratit u Portugal, Fabrizio Miccoli izjavio je da će ispoštovati ugovor s Palermom.

Napadač Palerma Fabrizio Miccoli je izjavio kako ne odlazi iz Palerma, bar ne ove sezone, te tako demantovao neistinite priče o njegovom odlasku u Portugal.

"Imam još uvijek ugovor sa Palermom i namjeravam ga ispoštovati do kraja", naglasio je Miccoli za Eurosport, te nastavio.

"Ja sam vrlo sretan ovdje u Palermu, i da budem iskren, povratak u Benficu dolazi u obzir samo ako bih bio prinuđen da ponovo napustim Italiju."

29-godišnjak je uočen početkom ove sedmice u Lisabonu, potom su počele glasine da se radi o mogućem dogovoru sa čelnicima Benfice.

"Moj menadžer i ja putovali smo u Lisabon da bismo riješili neke stare nesuglasice i probleme. To nema apsolutno nikakve veze sa mojim odlaskom iz Palerma."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.