Mičeta: Nećemo se predati

Šef struke Leotara o revanšu sa Radnikom

Mičeta: Nećemo se predati

D. Vejo

Ekipa Leotara iz Trebinja poražena je u prvoj utakmici finala Kupa Republike Srpske od bijeljinskog Radnika, pa tako u revanšu ganja dva gola zaostatka.

Trebinjci su samim plasmanom u finale ovog elitnog takmičenja ostvarili impozantan uspjeh, s obzirom da se takmiče u Drugoj ligi Republike Srpske grupa Istok, a gdje zauzimaju tek petu poziciju u šampionatu.

Strateg tima iz Hercegovine o svojim igračima ima samo riječi hvale, dok o uzvratnom susretu sa aktuelnim premijerligašem razmišlja pozitivno.

"Nama je protiv Radnika u prvoj utakmici bio važan neki da kažem, častan poraz. Ipak je to ekipa koja se takmiči u najvišem rangu bh. fudbala. Imali smo i mi nekoliko sjajnih prilika da ugrozimo gol protivnika, ali one nisu urodile plodom. Imamo još nekoliko dana za detaljnu analizu, da se konsolidujemo i damo svoj maksimum pa šta bude", rekao je trener Leotara, Rajko Mičeta.

Revanš meč finala Kupa Republike Srpske igra se u srijedu na stadionu Police u Trebinju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije