Michael Essien se vraća u Chelsea?

Nije prošao ljekarske preglede

Michael Essien se vraća u Chelsea?

Fudbalski reprezentativac Gane Michael Essien mogao bi da se vrati u Chelseaja, jer zbog povrede koljena nije uspio proći ljekarske preglede u Milanu.

Kako piše italijanski list "La Repubblica", fudbaler iz Gane nije potpisao ugovor sa Rossonerima, iako je u Milano došao još u petak.

Igrač sredine terena će u narednom periodu obaviti nove testove kako bi se utvrdilo stanje njegove stare povrede koljena. Essien je tokom karijere nastupao za Bastiju, Lyon, Real i Chelsea.

Za reprezentaciju Gane odigrao je do sada 52 utakmice i postigao devet golova.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.