Drugačiji od drugih zvijezda Bayerna: Nasmijani Kane oduševio novinara BILD-a, ali i svoje fanove!

Novinar Michel Schröer posvetio tekst Kaneu

Drugačiji od drugih zvijezda Bayerna: Nasmijani Kane oduševio novinara BILD-a, ali i svoje fanove!

Eldar Ganibegović

Harry Kane najzvučnije je pojačanje koje je stiglo u Bayern, ali i u Njemačku u toku ljetnog prijelaznog roka. Sinoć je upisao prvi nastup u Bundesligi i oduševio partijom na terenu, ali osim toga našao je način da oduševi i navijače Bayerna, kao i novinara uglednog njemačkog BILD-a, Michela Schröera.

Minhenski Bayern sinoć je kao prvak Njemačke otvorio novu sezonu Bundeslige i s 0:4 slavio na gostovanju u Bremenu kod Werdera.

Prvi nastup u Bundesligi upisao je engleski napadač Harry Kane, koji je upisao asistenciju za prvi pogodak, te postigao drugi i tako na najbolji mogući način počeo avanturu u ovoj ligi.

Osim što je imao dvije kontribucije za pogotke Bavaraca, Harry Kane je oduševio i navijače svojim ponašanjem prema njima, ali i novinara BILD-a Michela Schröera koji je engleskoj zvijezdi posvetio članak na pomenutom mediju.

Pomenuti novinar boravio je u hotelu Atlantic Grand zajedno sa zvijezdama Bayerna. Noć u ovom hotelu košta 170 eura. Kako je napisao za Kanea, za razliku od većine drugih zvijezda Bayerna, Kane pokazuje izuzetnu bliskost sa navijačima.

Oglasi

Dok igrači poput Goretzke i Kimmicha jure pored lovaca na autograme koji čekaju, Kane staje - potpisuje dresove, maske za mobilne telefone i ispunjava zahtjeve za fotografisanje.

"Uvijek nosi osmijeh na licu i moj je utisak da se Kane osjeća izuzetno ugodno i zna šta duguje fanovima", napisao je Schröer.

"Samo uz puno sreće upoznaš Kanea i ekipu i upravo sam to imao. Vidim ga kako izlazi iz sobe, pored sale za sastanke prema predvorju. Deset stopa od mene, Kane čeka u hodniku na lift sa Jamalom Musialom i Alphonsom Daviesom. Okreće se i prijateljski mi klimne glavom.

Šali se sa svojom dvojicom kolega na engleskom. Mladi Musiala i Davies se pretvaraju da igraju košarku - bez lopte. Kane izgleda kao duhovit tata, zabavlja se i od srca se smije. Zatim troje nestane u liftu, ali još uvijek se čuje njihov smijeh", nastavlja njemački novinar.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Harryja Kanea ponovo je vidio u 23:50 nakon utakmice kako ulazi u hotel. Izgledao je iscrpljeno, ali osmijeh je i dalje bio na njegovom licu i definitivno se može reći da je Englez već pokupio veliki broj simpatija u Bavarskoj. 

[related_text_one]https://sportsport.ba/fudbal/kane-tottenham-navijac/456391;S druge strane, neki u Londonu još ne mogu podnijeti njegov odlazak[/related_text_one]

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi