Michu produžio ugovor sa Swanseajem

Do ljeta 2016. godine

Michu produžio ugovor sa Swanseajem

Edmir Škorić

Novi četverogodišnji ugovor sa Swanseajem potpisao je španski napadač Michu.

Michu je trenutno ubjedljivo prvi strijelac Swanseaja i ukupno četvrti u Premiershipu iza Robina van Persieja, Luisa Suareza i Dembe Ba.

 

"Za mene je to bila laka odluka. Živi svoj san ovdje u Swanseaju i vjerovatno uživam u nogometu više nego ikad prije", kazao je Michu, koga je Swansea za 2.2 miliona funti prošlo ljeto doveo iz Rayo Vallecana.

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

Michu ponekad igra i na poziciji lijevog krila, a dosad je u Premiershipu postigoa 13 golova, ali zabijao je i u Liga kupu, a njegov klubb igra polufinale tog natjecanja protiv Chelseaja i blizu je velikom finalu nakon 2:0 pobjede na Stamford Bridgeu u prvoj utakmici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.